Ricarda Louk i Shani Louk, mare i filla
Ricarda Louk i Shani Louk, mare i filla

La noia alemanya exhibida per Hamas és viva però està greument ferida a Gaza

La mare de Shani Louk reclama al govern alemany que actuï per salvar la seva filla, que és un dels ostatges de Hamas i està en un hospital

Actualitzat

La mare de Shani Louk, la noia alemanya exhibida gairebé despullada per Hamas damunt d'un vehicle, assegura que la seva filla encara és viva.

Segons ha explicat en un missatge d'ajuda a les xarxes socials, està greument ferida, com a ostatge de Hamas, en un hospital de Gaza.

"Soc la mare de la Shani Louk. Tenim més informació i està viva, però té una greu lesió al cap i està en estat crític. Exigim al govern alemany que actuï amb rapidesa."

 

La mare exigeix ajuda al govern alemany

Ricarda Louk, la mare de Shani Louk, exigeix al govern alemany que actuï ràpidament per treure la seva filla de la Franja de Gaza. "Aquest és la meva crida desesperada a Alemanya sencera per tornar la Shani a casa en bon estat".  

Shani Louk és una jove amb doble nacionalitat, alemanya i israeliana, i viu a Israel, com els seus pares. 

Es tracta d'una de les desaparegudes del festival de música trance Supernova, que se celebrava a prop de la Franja de Gaza i que va ser assaltat per militants palestins.

Aquest cap de setmana va aparèixer un vídeo d'una noia mig despullada, immòbil, a la part de la càrrega d'una pickup conduïda per terroristes palestins. El seu aspecte coincidia amb el de Shani Louk: tenia el mateix tatuatge a la cama. 

 

Alemanya descarta vols d'evacuació des d'Israel

Mentrestant, el govern alemany no es planteja, de moment, vols d'evacuació des d'Israel. Argumenta que ja operen les aerolínies comercials i que hi ha opcions de sortida per terra.

Durant el cap de setmana, es van compatibilitzar 4.500 alemanys a Israel, tot i que s'estima que la xifra és molt més gran. 

 

 

 
ARXIVAT A:
Guerra a GazaIsraelHamasPròxim Orient Palestina
Anar al contingut