Leire Martínez va substituir Amaia Montero el 2007 (EFE/Javier Cebollada)

La Oreja de Van Gogh torna a quedar-se sense cantant: Leire Martínez també ho deixa

Després de 17 anys, la vocalista i el grup de pop han anunciat aquest dilluns que se separen
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

La Oreja de Van Gogh torna a quedar-se sense vocalista. La cantant Leire Martínez i el grup de pop han anunciat aquest dilluns que se separen després de 17 anys, quan va substituir Amaia Montero.

Segons ha explicat la banda en un comunicat, es tracta d'una decisió "dura i difícil" que arriba "després de molt de temps de reflexió i profundes converses" en les quals, expliquen, no han aconseguit "acostar les seves diferents maneres de viure el grup".

"S'acaba una etapa fascinant que tots portarem al cor", conclou el missatge: "ens ha permès gaudir de la millor professió del món d'una manera somiada".


Sota l'ombra d'Amaia Montero

Leire Martínez es va convertir en la cara visible de la banda l'any 2007, quan va entomar el difícil repte de substituir Amaia Montero, que va iniciar una carrera en solitari.

El canvi de cantant va suposar un impacte per als fans, ja que Montero havia estat la veu d'un dels grups més populars de finals dels 90 i principis dels 2000.

Es dona la circumstància que, recentment, la primera vocalista del grup va tornar als escenaris després de dos anys de silenci.

Ho va fer aquest estiu com a convidada sorpresa en un concert de Karol G, on va interpretar una de les cançons més conegudes de la primera etapa de la banda, "Rosas".

Aleshores es van disparar els rumors d'un possible retorn a La Oreja de Van Gogh, tot i que Montero va dir que aquesta possibilitat no estava sobre la taula.

Precisament, Leire Martínez es va pronunciar sobre aquesta possibilitat assegurant que no li agradaven "les faltes de respecte":

"Que es digui que l'Amaia torna al grup no m'importa, no m'afecta gens. El que no m'agrada és que se'm menystingui a mi".

Caldrà veure si ara la sortida de Leire Martínez obre les portes a un possible retrobament de la formació original.

 

ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut