La pastisseria Hofmann, escollida la millor de Catalunya
Eric Ortuño, de L'Atelier Barcelona, i les pastisseries Targarona, d'Igualada, i Sauleda, de Sant Cebrià de Vallalta, també estan entre els premiats pel Gremis de Barcelona i Girona
La Pastisseria Hofmann, al barri del Born de Barcelona, ha guanyat el premi a la Millor Pastisseria de Catalunya que atorguen els Gremis de Barcelona i Girona.
Mey Hofmann, que va morir fa sis anys, va crear la pastisseria el 2008 i des del 2019 la dirigeix Miquel Guarro. És una pastisseria d'autor, amb un repertori que canvia segons la temporada. El croissant de mascarpone i el de mantega són dos dels seus productes més famosos.
Ha guanyat el premi al millor croissant artesà de mantega el 2010, el premi a la millor pasta de te el 2015 i la Fava de Cacau a la millor pastisseria de Catalunya el 2020.
Diumenge es farà la gala que entregarà aquest premi i tota la resta que concedeixen els Gremis de Pastisseria de Barcelona i Girona:
- Premi Trajectòria Professional: Eric Ortuño, fundador de L'Atelier Barcelona
- Premi Innovador: Targarona, d'Igualada (Anoia)
- Premi Emprenedoria: Sauleda, de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme)
- Premi a la Pastisseria Agremiada més Antiga: La Confiança, de Gelida (Alt Penedès)
- Premi Personatge més Dolç: el periodista Eloi Vila
- Premi Millor Professional en Xarxes Socials: Miquel Guarro, director de Hofmann
- Premi Millor Pastisseria en Xarxes Socials: Hofmann
- Premi al Millor Pastisser de la província de Girona: Agustí Juhé, de Pastisseria Juhé de l'Escala (Alt Empordà)
- Premi a la Millor Trajectòria Professional (Girona): Miquel Costabella
L'Escola de Pastisseria també ha atorgat la Medalla de Mestre Pastisser a Jaume Viñallonga, de Montornès del Vallès, al Vallès Oriental.
- ARXIVAT A:
- GastronomiaAlimentació