Pastes de la pastisseria Hofmann
Els Gremis de Pastisseria de Barcelona i Girona han triat Hofmann com la millor pastisseria catalana ((Pastisseria Hofmann))

La pastisseria Hofmann, escollida la millor de Catalunya

Eric Ortuño, de L'Atelier Barcelona, i les pastisseries Targarona, d'Igualada, i Sauleda, de Sant Cebrià de Vallalta, també estan entre els premiats pel Gremis de Barcelona i Girona

Actualitzat

La Pastisseria Hofmann, al barri del Born de Barcelona, ha guanyat el premi a la Millor Pastisseria de Catalunya que atorguen els Gremis de Barcelona i Girona.

Mey Hofmann, que va morir fa sis anys, va crear la pastisseria el 2008 i des del 2019 la dirigeix Miquel Guarro. És una pastisseria d'autor, amb un repertori que canvia segons la temporada. El croissant de mascarpone i el de mantega són dos dels seus productes més famosos.

Ha guanyat el premi al millor croissant artesà de mantega el 2010, el premi a la millor pasta de te el 2015 i la Fava de Cacau a la millor pastisseria de Catalunya el 2020.

Miquel Guarro i Sílvia Hofmann, de la pastisseria Hofmann, Josep Maria Guasch, de Targarona, i Eric Ortuño, de L'Atelier Barcelona (Gremi de Pastisseria de Barcelona)

Diumenge es farà la gala que entregarà aquest premi i tota la resta que concedeixen els Gremis de Pastisseria de Barcelona i Girona:

  • Premi Trajectòria Professional: Eric Ortuño, fundador de L'Atelier Barcelona
  • Premi Innovador: Targarona, d'Igualada (Anoia)
  • Premi Emprenedoria: Sauleda, de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme)
  • Premi a la Pastisseria Agremiada més Antiga: La Confiança, de Gelida (Alt Penedès)
  • Premi Personatge més Dolç: el periodista Eloi Vila
  • Premi Millor Professional en Xarxes Socials: Miquel Guarro, director de Hofmann
  • Premi Millor Pastisseria en Xarxes Socials: Hofmann
  • Premi al Millor Pastisser de la província de Girona: Agustí Juhé, de Pastisseria Juhé de l'Escala (Alt Empordà)
  • Premi a la Millor Trajectòria Professional (Girona): Miquel Costabella

L'Escola de Pastisseria també ha atorgat la Medalla de Mestre Pastisser a Jaume Viñallonga, de Montornès del Vallès, al Vallès Oriental.

ARXIVAT A:
GastronomiaAlimentació
Anar al contingut