Un moment de la pel·lícula "Cinema Paradiso"

La pel·lícula "Cinema Paradiso", l'escollida per reobrir els Verdi tres mesos després

El 26 de juny la distribuïdora A Contracorriente Films oferirà als cinemes la cinta, una "carta d'amor al cinema"
Redacció/ACN Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

Dos mesos i mig després, amb l'entrada a la fase 2, ja es permet la reobertura de les sales de cinema amb un terç de la seva capacitat. Per celebrar la reobertura després de la crisi del coronavirus, algunes sales projectaran el 26 de juny el clàssic "Cinema Paradiso", una carta d'amor al setè art.

La distribuïdora independent A Contracorriente Films l'està oferint a les sales, en un moment delicat per a aquesta indústria i en particular per als exhibidors, que hauran tingut la persiana abaixada tot aquest temps.

A Contracorriente assegura que a poc a poc s'aniran confirmant les sales que projectaran la cinta italiana, que és tot un homenatge i una demostració d'amor al cinema. A Barcelona, la cinta de Giuseppe Tornatore es veurà segur als cinemes Verdi (que gestiona la mateixa distribuïdora),
       

 

Amb aquesta proposta de programació, la distribuïdora catalana vol "celebrar" la reobertura de sales després d'una apagada generalitzada de les pantalles des del 13 de març degut a les restriccions pel coronavirus.

 

"Cinema Paradiso", guanyadora de multitud de premis incloent-hi l'Oscar i el Globus d'Or a Millor Pel·lícula de parla no anglesa, i el Gran Premi del Jurat de Cannes, és un clàssic cinematogràfic i un homenatge al cinema.

La banda sonora, d'Ennio Morricone, és tan o més recordada que la història d'amor entre el petit Totò i el vell cinema del poble sicilià de Giancaldo.

 

Un fotograma del clàssic "Cinema Paradiso"

     

ARXIVAT A:
Coronavirus
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut