Veïns del detingut per la mort de Laura Luelmo criden contra ell durant la reconstrucció dels fets (EFE)
Veïns del detingut per la mort de Laura Luelmo criden contra ell durant la reconstrucció dels fets (EFE)
Madrid

La professora assassinada a Huelva Laura Luelmo va ser agredida sexualment

Ho revela l'autòpsia, que també en situa la mort dos o tres dies després de la desaparició

RedaccióActualitzat

L'autòpsia ha revelat que Laura Luelmo, la professora de Huelva assassinada per un veí seu, va ser agredida sexualment, segons informen fonts de la investigació.

Les anàlisis dels forenses també situen la mort de la jove, de 26 anys, dos o tres dies després de la seva desaparició, el dia 12.

Els experts també han determinat que la noia, que era de Zamora però s'havia desplaçat a El Campillo per feina, va morir a causa d'un cop fort al front.

Notícia relacionada: #TodasSomosLaura: el rebuig a la violència contra les dones a la xarxa

El detingut per l'assassinat, Bernardo Montoya, ha confessat el crim, d'acord amb fonts de la investigació. L'home, que continua en dependències de la Guàrdia Civil, va abandonar el cos de la noia a uns quatre quilòmetres d'El Campillo, en concret, en una zona boscosa de Zalamea la Real.

Montoya, de 50 anys, havia complert una condemna de 17 anys de presó per haver matat una altra dona, el 1995. Fa dos mesos va sortir de la presó per una altra condemna, en aquest cas de dos anys, per robatoris amb força.

Laura Luelmo, que feia de professora substituta en un institut de Nerva, havia fet saber al seu promès que se sentia intimidada pel seu veí.

 

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaAgressió sexualPolicialAndalusia
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut