Garfield durant l'estrena de la pel·lícula "We live in time" a Londres (EFE/EPA/Neil Hall)

La reflexió d'Andrew Garfield sobre el dol per la seva mare: "És bonic trobar a faltar algú"

La mare de l'intèrpret va morir el 2019 i, des de llavors, ha parlat obertament sobre la pèrdua d'una persona estimada

RedaccióActualitzat

L'actor Andrew Garfield, nominat a dos Premis Oscar i conegut, sobretot, per encarnar Spiderman en tres pel·lícules, va perdre la seva mare el 2019, quan ell tenia 36 anys. Des de llavors, l'intèrpret ha parlat obertament sobre el dol i el que se sent quan mor un ésser estimat.

La seva última reflexió, que s'ha viralitzat a les xarxes, l'ha fet al costat de l'Elmo de "Barri Sèsam" durant l'últim episodi de la famosa sèrie infantil.

"Avui penso en la meva mare, va morir no fa gaire i la trobo molt a faltar", explica Garfield. Quan l'Elmo li diu que es posa trist quan enyora algú, l'actor li respon que "aquesta tristesa és com un regal, és bonica de sentir perquè significa que vas estimar de veritat algú".

"Quan la trobo a faltar recordo que és perquè em va fer molt feliç, i la puc recordar amb estima i trobar-la a faltar alhora."


"Recordo totes les manyagues i les abraçades que em feia, i enyorar-la em fa sentir a prop d'ella", afegeix.

La conversa amb l'Elmo acaba amb una abraçada i amb un missatge dedicat a tots els espectadors que troben a faltar algú "important i especial".

De fet, Garfield va dedicar-li a la seva mare la pel·lícula "Tick, Tick... Boom!", que va rodar just després de la seva mort i li va valdre el Globus d'Or a millor actor en un musical o comèdia.

Naturalitzar el dol

Al llarg de més de 4.700 episodis, "Barri Sèsam" ha tractat amb naturalitat i simplicitat temes complexos com les guerres, la sida o l'obesitat. Amb 54 temporades, és un dels programes que fa més anys que està en antena.

Però no és l'únic espai on Andrew Garfield ha reflexionat sobre el dol després que la seva mare morís a causa d'un càncer. Fa deu dies, al pòdcast "Modern love" del New York Times, es va emocionar en llegir un text d'un lector que parlava sobre la seva dona.

"Sento que està parlant d'una cosa molt universal: l'anhel de ser aquí i de perdurar", va explicar:

 

 

ARXIVAT A:
CinemaFamília
Anar al contingut