La restauració veu les noves restriccions com "una declaració de guerra" i apunta a ERC

El Gremi de Restauració de Barcelona acusa Esquerra de tenir una "obsessió malaltissa" amb el sector
Redacció Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

El Gremi de Restauració de Barcelona interpreta com "una declaració de guerra" les noves restriccions per a bars i restaurants aprovades pel govern i anunciades aquest divendres al matí

En un comunicat emès aquest matí poc després que acabés la roda de premsa del vicepresident Pere Aragonès i la portaveu Meritxell Budó, acusen el govern de fer un "tancament encobert" de bars i restaurants amb l'argument que "el funcionament intermitent durant 4,5 hores al dia és radicalment inviable i equival a un nou tancament".


Els restauradors, de fet, apunten directament a ERC, i no al govern, i afirmen que "Esquerra té una obsessió malaltissa amb el sector de la restauració".

Argumenten que el Departament de Salut i el Ministeri de Sanitat sempre han explicat que els contagis es produeixen, sobretot, en l'àmbit privat.

Denuncien que pateixen un "assetjament intolerable" i asseguren que "les famílies s'estan arruïnant per culpa de la seva incompetència".

I s'acaben preguntant: "Quan pensen dimitir?"

A banda d'emetre el comunicat, el Gremi de Restauració de Barcelona ha convocat una mobilització de protesta a la plaça Sant Jaume, el mateix divendres a la tarda:

 

Els gimnasos demanen aclariments

L'Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness ha expressat el seu desacord amb el tancament dels gimnasos de dins dels centres comercials

A més, reclama al govern que determini quines d'activitats físiques es poden fer a l'interior dels gimnasos, i quines cal fer a l'exterior.

 

L'activitat dins dels gimnasos s'haurà de fer amb mascareta (ACN/Albert Cadanet)


En declaracions a Catalunya Ràdio, August Tarragó, president de l'Associació, considera que el govern ha introduït "un concepte una miqueta indeterminat", que ha d'aclarir.

"Estem a l'espera que algú ens digui quines són aquestes activitats que no es poden fer amb mascareta", ha afegit.

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19 Desescalada Nadal Autònoms
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut