Les anàlisis de les mostres es fan a l'Hospital de San Cecilio de Granada (EFE/Miguel Ángel Molina)

La soca britànica del coronavirus arriba a Andalusia, amb 5 casos confirmats

Tots els casos, 3 a Màlaga, 2 a Granada i 4 més que estan en estudi, són de persones que els últims dies han tornat del Regne Unit
TEMA:
Covid-19

Andalusia detecta els cinc primers casos de la mutació britànica de coronavirus a la comunitat. Es tracta de cinc persones, tres a la província de Màlaga i dues a Granada. De moment, hi ha la confirmació d'aquests 5 casos i però n'hi ha quatre més que estan en estudi a Màlaga.

Tots els casos, els confirmats i els no confirmats, corresponen a persones que els últims dies han tornat del Regne Unit. Tots els malalts evolucionen favorablement, segons ha informat la Junta d'Andalusia.

Arran d'aquests casos, el govern andalús ha demanat a l'executiu de Pedro Sánchez que estableixi mesures més restrictives als aeroports per evitar l'entrada d'aquestes mutacions. Els primers casos d'aquesta variant a Espanya es van detectar a la Comunitat de Madrid.

L'estudi de les mostres recollides a Andalusia s'està fent al Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Clínic San Cecilio de Granada, que té capacitat per a la seqüenciació del genoma del virus.

 

 

ARXIVAT A:
Vacunes Covid-19 Coronavirus
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut