Una usuària valida el títol de transport a l'estació
Una usuària valida el títol de transport a l'estació (ACN)

La T-16 serà vàlida encara 6 mesos després de fer 16 anys, també per als nascuts a finals d'any

El títol de transport tindrà un període de vigència equivalent per a tots els joves, independentment de quan sigui l'aniversari

Redacció/Agències

L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona ha ampliat la vigència del títol de transport T-16 per als menors d'edat que hagin fet els 16 anys entre l'1 de juliol i el 31 de desembre del 2024.

D'aquesta manera, aquests joves gaudiran de sis mesos addicionals d'ús del T-16 des del seu aniversari mentre que els que ja hagin complert els 16 anys durant el primer semestre de 2024 --és a dir entre l'1 de gener i el 30 de juny--, el títol els continuarà sent vàlid fins al 31 de desembre d'aquest any.

El T-16 és un títol de transport per als menors d'entre quatre anys i els sis mesos posteriors a complir-ne 16 que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l'àmbit del sistema tarifari integrat de l'ATM. Actualment, representen el 8% del total de viatges amb títols integrats.

Amb aquestes noves condicions, els adolescents gaudiran d'un període extraordinari equivalent de vigència del títol de transport, amb independència de quan facin els anys.

ARXIVAT A:
Transport públic
Anar al contingut