Un alumne de la UAB consulta el campus virtual des de casa (ACN/Blanca Blay)

La Universitat Autònoma ja no farà més classes presencials aquest curs

L'equip de govern ha decidit impartir virtualment el segon semestre i, en principi, avaluar-lo presencialment al juny i al juliol

RedaccióActualitzat

Els alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona no tornaran a tenir classes presencials, aquest curs 2019-2020.

La decisió l'ha adoptada l'equip de govern, juntament amb les direccions de centre, amb l'argument que tot fa pensar que el confinament s'allargarà més enllà de la Setmana Santa i que, quan s'aixequi, la represa de l'activitat es farà de manera gradual.

La rectora de la UAB, Margarita Arboix, ho ha comunicat mitjançant una carta en què també explica que ja es treballa en la redacció d'un "document marc d'instruccions generals" que s'aprovarà pròximament en una reunió extraordinària del consell de govern.

A partir d'aquí, cada centre l'haurà d'adaptar a les seves característiques per tirar endavant el calendari acadèmic, la docència i l'avaluació dels alumnes en aquesta nova situació.

Malgrat donar per acabades les classes presencials, la UAB mantindrà la seva activitat docent, que s'impartirà a distància, de manera virtual.

 

Aula buida de la Facultat de Ciències de la Comunicació el 13 de març (ACN/Norma Vidal)


Sí que, d'entrada, seran presencials les avaluacions del segon semestre, que es farien entre el juny i el juliol.

De tota manera, ja està previst elaborar un pla d'avaluació virtual per si l'evolució de la crisi sanitària generada pel coronavirus no ho permetés.

En aquest sentit, la UAB és conscient que "hi ha persones que poden tenir problemes per seguir els estudis en la modalitat virtual" i busca la manera de garantir que tot l'alumnat pugui acabar el curs.

En el seu escrit, Arboix també ha volgut agrair a la comunitat universitària "la solidaritat, el compromís i l'esforç per aconseguir que la universitat continuï funcionant en docència, recerca i activitat administrativa i de gestió, de manera virtual i remota".

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut