Estat en què va quedar (Europa Press/Consorci Provincial de Bombers)

L'accident de trànsit d'una autocaravana destapa un crim masclista a Cadis

L'autòpsia revela que la dona va ser assassinada abans de l'accident, on l'agressor va morir
Mariona Piqué Actualitzat
TEMA:
Violència masclista

La investigació d'un accident de trànsit on van morir dues pesones a Cadis ha posat al descobert el que, en realitat, va ser un crim masclista.

Ho ha confirmat el Ministeri d'Igualtat, que explica que la dona, de 41 anys, va ser assassinada per la seva parella sentimental. Va ser el 25 de setembre passat: hi va haver un accident a l'autovia A-381, al municipi de Los Barrios, a Cadis, un xoc entre un camió i una autocaravana que circulava en sentit contrari i, a dins, hi anaven una dona i un home, que van morir.

L'autòpsia ha revelat que la mort de la dona s'havia produït abans de l'accident i que era compatible amb una mort violenta.

Es confirma així que es tracta d'un altre cas de violència masclista.


El nombre de dones assassinades aquest any ja és de 36, i 1.069 des del 2003, que és quan es comencen a comptabilitzar aquests crims de manera oficial.

Aquí, a Catalunya, el 900 900 120 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista. Funciona les 24 hores cada dia i no deixa rastre a la facutra.

També hi ha la línia de WhatsApp 671 778 540, que fa més accessible i immediata la comunicació amb els professionals, i l'adreça de correu, que és 900900112@gencat.cat.

ARXIVAT A:
Violència masclista
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut