Lady Gaga als premis MTV 2020 (Reuters)

Lady Gaga triomfa als MTV i és la primera artista que guanya el Tricon Award

"Blinding lights", de The Weeknd, s'endú el premi a millor videoclip de l'any
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

Lady Gaga, principal protagonista de la gala d'entrega de premis de l'MTV, ha guanyat cinc guardons i és la primera artista que guanya el premi Tricon MTV, que la distingeix per saber cantar, ballar i actuar. El videoclip de The Weeknd "Blinding lights" ha estat guardonat com el millor de l'any.

La gala, marcada per la pandèmia, s'ha celebrat a Nova York sense públic. Gaga ha destacat en les seves aparicions per les seves originals mascaretes.

 

L'artista s'ha endut el premi a millor artista de l'any i tres premis per "Rain on me", el seu projecte amb Ariana Grande: millor col·laboració, millor cançó i millor fotografia.

Lady Gaga i Ariana Grande als premis MTV 2020 (Reuters)

 

 

The Weeknd, amb "Blinding lights", s'ha endut el premi a millor videoclip de l'any. El músic canadenc ha recollit el principal guardó dels MTV Awards molt seriós i ha demanat justícia per a Jacob Blake i Breonna Taylor, dos afroamericans morts per trets de la policia.

 

Ariana Grande també ha aconseguit un premi per la seva col·laboració amb Justin Bieber a "Stuck with you", en una categoria creada per la pandèmia: millor vídeo fet a casa.

 

La banda sud-coreana de K-Pop BTS s'han endut quatre premis: millor grup, millor artista pop, millor K-Pop i millor coreografia.

 

I el millor vídeo llatí ha estat per a Maluma i el seu tema "Qué pena".

 

Rosalía, que en l'edició de l'any passat va guanyar el premi a la millor coreografia i vídeo llatí per "Con altura", aquest any estava nominada a un premi de les categories tècniques per l'edició d'"A palé", premi que finalment ha guanyat el tema "Mother's daughter", de Miley Cyrus.

 

La nit dels premis del canal de vídeos nord-americà també ha servit per retre un homenatge a l'intèrpret de "The Black Panther", Chadwick Boseman, que va morir divendres als 43 anys.

ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut