L'alcaldessa de Tossa de Mar, Imma Colom, en el moment de rebre la vacuna (Facebook de l'Ajuntament de Tossa de Mar)

L'alcaldessa de Tossa es va vacunar de Covid al·legant que és voluntària d'un geriàtric

L'oposició, però, denuncia que es troba en excedència de la seva professió de metgessa

Redacció/ACNActualitzat

El grup Tossa Unida, a l'oposició de l'Ajuntament de la població de la Selva ha denunciat que l'alcaldessa, Imma Colom, de Junts per Catalunya, s'ha vacunat contra la Covid. El grup municipal assegura que, tot i que Colom és metge de professió, no exerceix perquè està en excedència per dedicació a l'Ajuntament.

Colom, que és metgessa de professió, es defensa dient que es va vacunar a la residència de la gent gran del municipi on col·labora de manera estreta i voluntària com a sanitària. Per això, diu, la direcció del centre la va incloure en la llista de persones a vacunar. L'oposició, per la seva part, assegura que està en excedència per complir amb les seves funcions públiques i que hi dedica el 95% de la jornada.


Tasques puntuals

L'alcaldessa també va afirmar que no havia fet "cap trampa" i que se sentia "molt contenta" d'haver rebut la vacuna en el centre de gent gran de Tossa, que els seus usuaris també ho haguessin fet i que quan hi va anar portava "doble mascareta" per evitar el risc de contagi. L'Ajuntament va penjar una fotografia a les xarxes de l'alcaldessa rebent la vacuna.
 


L'alcaldessa, que és metge de professió, assegura que atén els residents "quan el CAP està tancat" o també hi va per "certificar la defunció" quan hi ha alguna mort a les nits. A més, Imma Colom també va especificar que aquell dia de vacunació, la residència va incloure a la llista altres persones habituals com ara el podòleg o el perruquer que visita el geriàtric.

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19VacunesJxCat
Anar al contingut