L'angoixa dels desallotjats per l'incendi del Bages: "No sabem si la casa s'ha cremat"

Els Bombers confirmen que hi ha desenes de cases afectades a la urbanització de River Parc
Redacció Actualitzat
TEMA:
Incendis

A la urbanització les Brucardes, al terme municipal de Sant Fruitós de Bages, aquest diumenge bona part de les 700 persones que hi viuen celebraven la festa major amb un dinar.

Però no el van poder acabar com cal perquè els va arribar l'incendi que havia començat a la una del migdia al Pont de Vilomara i van haver de marxar a corre-cuita. No saben com està casa seva:

"Sabem que el foc ha arribat a algunes cases, però no sabem a quines i estem esperant que ens diguin si casa nostra s'ha cremat o no."

Molt amoïnats estan també els veïns de la urbanització River Park del Pont de Vilomara, on aquest dilluns al matí els bombers han confirmat que hi ha desenes de cases afectades. En aquests moments s'està fent l'inventari dels danys.

Casa cremant a l'urbanització de River Parc

 

Allotjats a l'Espai Jove de Sant Fruitós

La majoria de veïns de les Brucardes van anar a casa de familiars i d'amics, i un centenar van anar al poliesportiu de Sant Fruitós per allotjar-s'hi provisionalment, però d'aquí també van haver de marxar.

El motiu és que les flames també s'hi van acostar, i finalment els van reallotjar a l'Espai Jove, on els van oferir beure, menjar, entreteniment i també atenció mèdica.

Aquesta és la crònica del que han viscut els veïns d'aquesta urbanització:

 

Aquest dilluns al matí l'Ajuntament de Sant Fruitós ha informat que l'incendi a la urbanització ja està controlat, i que ha afectat l'estructura de dues cases i la part exterior de moltes altres:

 

El mateix van viure aquest diumenge als altres municipis que ha amenaçat el foc, com és el cas del Pont de Vilomara, on va començar l'incendi i on durant la tarda de diumenge van acollir en espais polivalents els veïns que havien hagut de marxar de casa:

 

ARXIVAT A:
Incendis
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut