Els taxistes d'Élite han fet una assemblea al costat de l'estació de Sants

L'associació principal del taxi rebutja la violència i suspèn unes hores les protestes

Élite Taxi atura les protestes fins aquest dijous a les 9 del matí, quan hi haurà una concentració davant la T2 del Prat
Redacció Actualitzat

L'associació de taxistes Élite Taxi ha condemnat la violència, ha suspès les mobilitzacions fins aquest dijous i ha cridat a la calma després dels atacs contra vehicles d'Uber i Cabify en la primera jornada de vaga de 48 hores del sector.

L'associació, majoritària entre aquests professionals, ha advertit que aquesta mena de fets "només perjudicaran el sector del taxi". En un comunicat, diuen que la seva veu ha de ser visible, però de forma pacífica, i que la seva lluita està centrada en els jutjats.
 

 

En una assemblea que s'ha fet a la tarda a les portes de l'estació de Sants de Barcelona, Élite Taxi ha condemnat les agressions a alguns dels conductors de vehicles VTC -de lloguer amb conductor-. El portaveu de l'associació, Alberto Álvarez, ha rebutjat tant les accions violentes com la "inacció dels polítics":

"Hi ha hagut episodis concrets que nosaltres condemnem. Condemnem la violència en qualsevol cas. També condemnem la inacció dels polítics que provoquen que llavors als carrers hi hagi guerres, com ha passat avui. No deixarem tirats els nostres companys perquè s'hagin equivocat, els protegirem i els ajudarem a entendre que la violència no és el camí."

També han suspès les mobilitzacions fins aquest dijous a les 9 del matí, quan es concentraran davant la terminal T2 de l'aeroport del Prat. Durant la nit, però, continuarà havent-hi piquets informatius.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut