Sandro Rosell reivindica la gestió de l'actual junta directiva (CCMA)

L'Audiència Nacional confirma l'absolució del tot de Sandro Rosell

El jutjat desestima el recurs d'apel·lació presentat per la Fiscalia, que encara pot recórrer al Suprem
Redacció Actualitzat
TEMA:
Sandro Rosell

L'Audiència Nacional ha confirmat l'absolució de Sandro Rosell. El jutjat acaba de fer pública la sentència on desestima el recurs d'apel·lació presentat per la Fiscalia contra la decisió de la justícia d'absoldre l'expresident blaugrana pel cas dels drets de la selecció brasilera de futbol.

La Fiscalia no estava d'acord amb l'absolució, per falta de proves, dels delictes de blanqueig i frau fiscal.

La justícia diu que les proves són les que són i confirma la decisió presa en la primera instància judicial. I és que després de valorar les proves, no s'han pogut acreditar les acusacions de blanqueig de capital i organització criminal. En aquest sentit, la sentència dictaminada en primera instància ja va concloure que després de contrastar les proves de l'acusació i la defensa "només ens ha estat possible arribar fins on hem arribat" i recordava que en aquest cas imperava el principi d'"in dubio pro reo".

Encara hi ha una opció de recurs de la Fiscalia davant la Sala Penal del Suprem.

Rosell estava acusat d'haver organitzat una trama "estable" per blanquejar capitals a gran escala, obtinguts amb comissions cobrades per la venda de drets televisius de partits de la selecció brasilera de futbol.

ARXIVAT A:
Sandro Rosell
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut