El ciclista i un altre civil morts al carrer Iablonska de Butxa, imatge captada el 2 d'abril (Reuters/Zohra Bensemra )

Les imatges aèries confirmen l'assassinat d'un ciclista a Butxa pels tancs russos

L'anàlisi i la verificació de les imatges que n'ha fet el New York Times corroboren el que és una nova prova de la massacre russa a la ciutat
Actualitzat
TEMA:
Ucraïna

La investigació d'un mitjà local ucraïnès aporta ara una nova prova que demostraria l'actitud de les tropes russes en la massacre de Butxa.

Noves imatges gravades pels militars ucraïnesos a Butxa durant l'ocupació de l'exèrcit rus mostren com els tancs maten una persona que anava en bicicleta pel carrer.

A la dreta de les imatges, un ciclista avança per un carrer fins que, en arribar a una cruïlla, un tanc rus li dispara i l'abat. El mateix diari publica unes altres imatges d'uns dies més tard on apareixen una bicicleta i el cos d'una persona morta a terra a la mateixa cruïlla.

 

Les imatges, gravades per l'exèrcit ucraïnès de lluny, les ha divulgat el diari nord-americà The New York Times, que afirma que les ha analitzat i ho ha verificat amb imatges gravades els últims dies:

A les imatges que publica el NYT, es veu un altre vehicle militar que també dispara en la direcció del ciclista, i es veu fum al lloc on després es troben el ciclista abatut i altres persones a mateix carrer Iablonska, on dilluns el NYT va documentar més d'una dotzena de cadàvers.

ARXIVAT A:
Ucraïna Rússia
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut