El ciclista i un altre civil morts al carrer Iablonska de Butxa, imatge captada el 2 d'abril (Reuters/Zohra Bensemra )

Les imatges aèries confirmen l'assassinat d'un ciclista a Butxa pels tancs russos

L'anàlisi i la verificació de les imatges que n'ha fet el New York Times corroboren el que és una nova prova de la massacre russa a la ciutat

Actualitzat

La investigació d'un mitjà local ucraïnès aporta ara una nova prova que demostraria l'actitud de les tropes russes en la massacre de Butxa.

Noves imatges gravades pels militars ucraïnesos a Butxa durant l'ocupació de l'exèrcit rus mostren com els tancs maten una persona que anava en bicicleta pel carrer.

A la dreta de les imatges, un ciclista avança per un carrer fins que, en arribar a una cruïlla, un tanc rus li dispara i l'abat. El mateix diari publica unes altres imatges d'uns dies més tard on apareixen una bicicleta i el cos d'una persona morta a terra a la mateixa cruïlla.

 

Les imatges, gravades per l'exèrcit ucraïnès de lluny, les ha divulgat el diari nord-americà The New York Times, que afirma que les ha analitzat i ho ha verificat amb imatges gravades els últims dies:

A les imatges que publica el NYT, es veu un altre vehicle militar que també dispara en la direcció del ciclista, i es veu fum al lloc on després es troben el ciclista abatut i altres persones a mateix carrer Iablonska, on dilluns el NYT va documentar més d'una dotzena de cadàvers.

ARXIVAT A:
UcraïnaRússia
Anar al contingut