Capgirar la selectivitat perquè no sigui un examen memorístic i avaluï les competències
Alumnes fent la Selectivitat a la Facultat d'Economia i Dret de la Universitat de Lleida (ACN)

Les proves de la selectivitat es mantenen a Lleida tot i el confinament del Segrià

Els 1.694 alumnes que han de fer les proves a Lleida s'hi podran desplaçar encara que resideixin fora del perímetre del confinament: hauran de portar el certificat d'autoresponsabilitat i el comprovant de la matrícula a les proves

Actualitzat

Ja s'ha resolt un dels dubtes que tenien els estudiants que aquesta setmana han de fer les proves de la selectivitat a Lleida: es mantenen els 9 tribunals de Lleida capital i els alumnes es podran desplaçar a la ciutat tot i el confinament perimetral de la comarca del Segrià decretada pel govern.

Per tant, els 1.694 alumnes que han de fer les proves d'accés a la universitat de Lleida, encara que resideixin fora del perímetre del confinament, faran els exàmens tal com estava previst.

Des del PROCICAT s'ha valorat que les mesures de prevenció i seguretat per a la realització de les proves -distància, mascareta i higiene de mans- són suficients per prevenir el risc de contagi i evitar la propagació de la Covid-19.

Des del Procicat s'apel·la a la responsabilitat social dels alumnes perquè ningú es presenti al centre assignat en cas de tenir símptomes compatibles amb la Covid-19 o estar en situació de quarantena domiciliària.

Caldrà portar la declaració d'autoresponsabilitat

Per fer els desplaçaments a Llieda ciutat, els alumnes que resideixin fora del perímetre del confinament hauran de portar la declaració d'autoresponsabilitat del govern.

També hauran de presentar el comprovant -ja sigui imprès o captura de pantalla del portal d'accés a la universitat–conforme s'han matriculat a la PAU 2020, document on consten els horaris i la seu assignada a l'alumne.

 

 

La Universitat de Lleida també recomana que els desplaçaments es facin amb temps suficient.

També recorda que cal que cadascú porti l'aigua i el menjar necessaris per al temps que duraran les proves.

ARXIVAT A:
UniversitatEducació Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut