Les últimes enquestes abans del 14F mantenen el frec a frec entre tres partits

Actualitzat

A una setmana per votar, és l'últim dia en què es poden publicar enquestes. I no han variat gaire, continuen assenyalant un frec a frec entre tres partits: ERC, el PSC i Junts. Els pactes seran necessaris, però els candidats continuen vetant-se en campanya.

Pere Aragonès, candidat d'ERC, recorda la seva aposta: govern ampli, liderat per Esquerra, amb Junts i també amb el PDeCAT, la CUP-G i els comuns. Esquerra insisteix que exclou el PSC, com el PSC exclou Esquerra.

En canvi, la candidata dels comuns pronostica que Aragonès i Illa canviaran d'opinió.

El PDeCAT tampoc vol un tripartit de Junts, Esquerra i la CUP. També Ciutadans diu que faria el que fos per evitar un nou govern independentista. Però perquè això passi, el constitucionalisme, diu, és l'única opció.

Però, si no hi ha acords, la candidata de la CUP-G recorda que les eleccions s'haurien de repetir.

Acompanyat virtualment del president de la Junta d'Andalusia, el candidat del PP ha demanat el vot als andalusos que viuen a Catalunya per aconseguir un canvi com el que va fer fora el PSOE de Susana Díaz.

I per últim, en l'onzè dia de campanya, l'expresident Quim Torra ha participat en el seu primer acte, en què ha fet un retret als partits independentistes, per no fer costat a Laura Borràs en la seva investigació al Suprem.

 

 

A la tarda, l'expresident Artur Mas s'ha sumat avui als actes del PDeCAT quan la campanya entra ja en la recta final. Ho ha fet en un míting a Girona on ha subratllat la importància que totes les forces sobiranistes estiguin representades al Parlament.

El PSC proposa la creació de 140.000 llocs de treball amb l'aprofitament dels fons europeus, i el seu candidat, Salvador Illa, diu que vol rescatar l'economia catalana de les mans dels independentistes.

<iframe src="https://www.ccma.cat/video/embed/6083363/" allowfullscreen scrolling="no" frameborder="0" width="500px" height="281px"></iframe>

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Parlament Catalunya 2021
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut