Payne ha mort en caure des del tercer pis d'un hotel (EFE)

L'excantant de One Direction Liam Payne mor en caure des d'un tercer pis a l'Argentina

Tenia 31 anys i va fer-se mundialment famós el 2010 al programa "The X Factor" juntament amb Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan i Louis Tomlinson
Redacció/Agències Actualitzat
TEMA:
Música

Liam Payne, exintegrant de la banda anglesa One Direction, ha mort aquest dimecres al barri de Palermo de Buenos Aires en caure des del tercer pis d'un hotel.

La mort de l'artista de 31 anys l'ha confirmat el director dels serveis d'emergències mèdiques de la ciutat de Buenos Aires, Alberto Crescenti, que ha explicat als mitjans locals que la caiguda --des d'uns 13 o 14 metres-- li ha ocasionat "lesions gravíssimes que li han provocat immediatament la mort".

"Liam James Payne, compositor i guitarrista, antic membre del grup One Direction, ha mort avui després de caure des del tercer pis d'un hotel de Palermo", ha informat la policia en un comunicat.

La policia de Buenos Aires s'ha desplaçat fins a l'hotel després de rebre una trucada alertant que hi havia "un home agressiu que podria estar sota els efectes de les drogues o l'alcohol", segons han detallat Clarín i La Nación, els dos principals diaris del país.

En arribar al lloc dels fets, juntament amb una ambulància, els agents han localitzat el cos del cantant al pati interior de l'edifici, segons explica Clarín.

Els serveis d'emergència s'han desplaçat fins a l'hotel, on han certificat la mort del cantant (AFP)

Payne es va fer conegut internacionalment després de la seva participació l'any 2010 al programa "The X Factor", on va conèixer la resta de membres de One Direction: Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan i Louis Tomlinson. La banda va quedar tercera al programa televisiu, però va convertir-se en un fenomen mundial fins que es va separar, l'any 2016.

A l'agost, el cantant va cancel·lar per problemes de salut la gira que tenia prevista per Sud-amèrica.

 

ARXIVAT A:
Obituari Música Regne Unit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut