La discoteca Be Disco, a Molins de Rei, a l'exterior de la qual haurien passat els fets
Molins de Rei

Llibertat amb mesures cautelars per als 6 detinguts acusats de violar en grup una noia a Molins de Rei

Se'ls ha retirat el passaport, no poden acostar-se a la víctima ni comunicar-s'hi i cinc d'ells han de comparèixer al jutjat periòdicament

RedaccióActualitzat

En llibertat amb mesures cautelars els sis detinguts per haver presumptament agredit sexualment una noia el passat 19 de maig a Molins de Rei quan sortia d'una discoteca.

Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció 1 de Sant Boi, que entre dijous i divendres passat va acordar per a ells les mesures cautelars sol·licitades per la fiscalia.

La jutge ha acordat la seva llibertat provisional, retirar-los el passaport, una ordre d'allunyament de la víctima i la prohibició de comunicar-s'hi per cap mitjà, segons ha informat en un comunicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Cinc d'ells, a més, tenen l'obligació de comparèixer al jutjat periòdicament. Els acusats, d'entre 20 i 23 anys, han hagut de deixar els seus mòbils en dipòsit per si contenen proves.

Se'ls acusava d'haver abordat la víctima a la sortida del local al Polígon del Pla i ficar-la al maleter d'un vehicle per violar-la, segons ha explicat la noia.

 

 

Després la van abandonar a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Sant Boi de Llobregat. Davant la policia, va dir que havia mossegat un dels agressors al coll. Aquesta pista ha estat clau per detenir els suposats culpables.

La noia va ser traslladada fins a l'hospital, on van certificar que havia estat violada

Molins de Rei estudia personar-se com a acusació particular

Ni la víctima ni els 6 presumptes agressors són de Molins de Rei, però, tot i així, lAjuntament estudia presentar-se com a acusació particular. 

L'alcalde Joan Ramon Casals ha reclamat condemnes contundents i que la justícia faci un pensament després de la sentència de La Manada.

"Va donar un missatge crec que molt incorrecte a la ciutat, i si volem acabar amb aquest tipus de comportaments, a banda del rebuig social, hi ha d'haver sentències que diguin molt clarament que les persones que cometen aquest tipus de delictes molt greus i violacions molt greus el que han de tenir és condemnes exemplars i espero que passin molts i molts anys a la presó."

 

L'alcalde ha assegurat que la nit dels fets a la porta de la discoteca hi havia vigilància policial tant del cos local com dels Mossos d'Esquadra.

Aquest dilluns un centenar de persones es van manifestar al municipi per denunciar aquesta nova agressió sexual.

ARXIVAT A:
PolicialAgressió sexualLa Manada
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut