La prova de ciclisme obligarà a tallar la carretera N-2 des de les 7 i fins a quarts de sis de la tarda (iStock)

L'N-2 estarà tallada aquest diumenge entre Calella i Badalona per l'Ironman

Des de les set del matí i fins que s'acabi, cap a quarts de sis de la tarda, es farà la prova de ciclisme a la carretera i els vehicles es desviaran per la C-32
Redacció Actualitzat
TEMA:
Mobilitat

Natació, ciclisme i cursa a l'Ironman Calella-Barcelona d'aquest diumenge, una prova esportiva que afectarà l'N-2 durant gran part de la jornada. Els participants començaran a les vuit del matí i està previst que els guanyadors acabin al voltant de les tres de la tarda, mentre que els últims poden fer-ho més enllà de la mitjanit.

La prova de ciclisme obligarà a tallar la carretera al Maresme entre Calella i Badalona des de les 7 del matí fins que s'acabi, cap a dos quarts de sis de la tarda. Seran dues voltes amb gir a Badalona, amb un total de 180 quilòmetres. L'alternativa és l'autopista C-32.

El recorregut d'alguns autobusos que circulen per aquesta via també es veuran alterats.

A Calella, els triatletes sortiran des del Camp de Mar per fer les diferents proves, i la meta estarà situada a la platja de Garbí. A més de la bicicleta, els triatletes han de fer 3,8 quilòmetres nedant i 42,2 corrents.


Més de 3.000 atletes de 80 països, entre ells un centenar d'esportistes d'elit, estan inscrits al triatló d'aquest diumenge, que puntua per al rànquing de triatló de mitjana i llarga distància de la Federació Espanyola de Triatló.

 

ARXIVAT A:
Trànsit Mobilitat
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut