Dos agents parlen amb tres joves que són al carrer durant l'estat d'alarma (David Zorrakino / Europa Press)

L'OMS, als joves: "No sou invencibles, el coronavirus us pot matar"

Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

L'Organització Mundial de la Salut ha confirmat que, a tot el món, s'han superat els 210.000 casos de persones que s'han infectat amb el coronavirus SARS-CoV-2 i la xifra de morts per la Covid-19 supera els 9.000.

L'OMS també ha llançat el missatge que els joves no s'escapen del perill del coronavirus. El director de la màxima entitat en salut mundial, Tedros Adhanom, ha estat molt clar i ha dit a la gent jove que "no és invencible" i que el virus els pot portar a estar setmanes ingressats a l'hospital o, fins i tot, a la mort:

"Tinc un missatge per als joves. No sou invencibles. Aquest virus us podria portar a l'hospital durant setmanes o fins i tot matar-vos. Fins i tot si no heu emmalaltit, les decisions que adopteu sobre on aneu poden ser la diferència entre la vida i la mort per a algú."

 

 

Un missatge d'alerta precisament per evitar situacions com la de grups de joves que desafien les ordres de confinament per reunir-se amb els amics a l'aire lliure o en domicilis.

Aquest dijous, un helicòpter de la policia va detectar com un grup de joves feien una festa multitudinària en un lloc amagat de la localitat madrilenya de Leganés, en una greu violació del confinament obligat per l'estat d'alarma.

 

 

Unes conductes prohibides que se salten el confinament i que la policia denuncia i castiga amb una multa.

ARXIVAT A:
Coronavirus OMS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut