Manifestants anti-Trump intenten boicotejar la presa de possessió

Redacció Actualitzat

Protestes a Washington contra la presa de possessió del president electe dels Estats Units, Donald Trump. Hi ha hagut enfrontaments amb la policia, que té la ciutat blindada.

Centenars de manifestants, emmascarats i vestits de negre, han causat incidents al centre de la capital dels Estats Units llançant pedres i trencant vidres de comerços i entitats bancàries. Els manifestants s'han enfrontat amb la policia, que ha respost amb gasos lacrimògens

Hi ha uns dos-cents detinguts pels incidents en la protesta. 

 

 

La confrontació ha acabat amb diversos ferits lleus, uns 200 detinguts i danys materials significatius en establiments i vehicles, segons ha informat Peter Newsham, director interí de la policia de Washington, en un comunicat.

 

 

A les manifestacions, els crits de "no és el meu president" s'han barrejat amb consignes com "el carrer és nostre" o "la democràcia no és això".

D'altres grups també han volgut protestar contra el nou president, però de manera pacífica.
 

A Nova York, acte contra Trump protagonitzat per gent de cine

Les últimes hores s'han viscut enfrontaments entre els partidaris de Trump i els contraris també a Nova York. Dijous, l'alcalde de la ciutat va organitzar un acte contra Trump, en què van participar actors i directors com Michael Moore. Era, segons els participants, una crida a la resistència pacífica contra Trump.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut