El discjòquei escocès Jack Revill, també conegut com a DJ Jackmaster
El discjòquei escocès Jack Revill, també conegut amb el nom artístic de DJ Jackmaster (@jackmaster)

Mor a Eivissa el DJ escocès Jack Revill per "una lesió accidental al cap"

El també conegut com a DJ Jackmaster ha mort aquest dissabte a l'illa pitiüsa als 38 anys

El discjòquei escocès Jack Revill, també conegut amb el nom artístic de DJ Jackmaster, ha mort aquest dissabte a Eivissa als 38 anys. Així ho ha explicat la família en un comunicat publicat a les xarxes socials de l'artista.

"Amb profunda tristesa confirmem la mort prematura de Jack Revill, conegut per molts com Jackmaster. Jack ha mort tràgicament a Eivissa la matinada del 12 d'octubre després de complicacions derivades d'una lesió accidental al cap", diu el comunicat.

La família -Kate, Sean i Johnny- afirma que estan desconsolats: "Si bé estem profundament commoguts pel suport d'amics, col·legues i fans, la família sol·licita amablement privadesa mentre navega per l'immens dolor d'aquesta devastadora pèrdua", han dit en el comunicat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jack Revill (@jackmaster)

 

Revill va néixer a Glasgow i, després de treballar en una botiga de discos, va cofundar el segell Numbers. L'any 2010 va punxar al festival Sónar a Barcelona i les seves sessions eren habituals en discoteques de l'illa pitiüsa.

De fet, en la festa de tancament de temporada de la discoteca Amnesia aquest cap de setmana van retre-li homenatge projectant la seva imatge i la data de defunció de l'artista.

 

Companys de professió i artistes han compartit la pena per la mort de Jackmaster, com la DJ Peggy Gou o el duet Disclosure, que han reaccionat dient que no es poden creure el que ha passat i que tenen "el cor trencat".

ARXIVAT A:
Illes Balears
Anar al contingut