Una persona dalt d'un patinet elèctric
L'accident ha passat al davant de l'edifici de La Campana, al districte de Sants Montjuïc (Flickr)

Mor el conductor d'un patinet en un accident amb un autobús a Barcelona

Des de principi d'any hi ha hagut 10 víctimes mortals en accidents de trànsit a la ciutat

RedaccióActualitzat

El conductor d'un patinet ha mort aquest divendres a Barcelona en un accident amb un autobús de TMB a l'altura del número 188 de la Gran Via de les Corts Catalanes, al districte de Sants Montjuïc. 

En el sinistre s'hi han vist implicats el vehicle de mobilitat personal que conduïa la víctima i un autobús de la línia V5. Els fets s'han produït poc abans de les 8.30 al davant l'edifici de La Campana, a prop de la plaça d'Ildefons Cerdà. 

Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han traslladat el conductor del patinet en estat crític a l'Hospital Clínic, però finalment ha mort, segons ha confirmat l'Ajuntament de Barcelona. 
 

La investigació dels fets

Fins al lloc dels fets, s'hi han desplaçat dotacions de la Unitat Central d'Atestat de Trànsit (UCAT) de la Guàrdia Urbana per tal de redactar l'atestat i aclarir les causes del sinistre.

Una de les hipòtesis que s'investiguen és que el conductor del patinet es pot haver saltat un semàfor en vermell. D'altra banda, el conductor de l'autobús ha donat negatiu a les proves d'alcoholèmia i està rebent tractament psicològic, segons TMB. 

Des de principi d'any hi ha hagut deu víctimes mortals en accidents de trànsit a la capital catalana.

A començaments de setembre un altre conductor de patinet elèctric va morir a Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès. L'home va perdre el control del vehicle i va impactar a terra. 

L'ús creixent de patinets i l'augment de la sinistralitat han portat alguns municipis catalans a crear ordenances específiques per prohibir l'ús de patinets elèctrics o bicis a les àrees de vianants.

 

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut