Elisa Montés ha mort als 89 anys (3Cat)

Mor Elisa Montés, una de les protagonistes de "Verano azul", als 89 anys

L'actriu, que havia estat una cara familiar durant molts anys, es va fer especialment famosa pel paper de Carmen, la mare de Bea i Tito

RedaccióActualitzat

Elisa Montés ha mort aquest dimecres als 89 anys. Actriu de "Verano azul", va néixer en una família d'artistes a Granada. En realitat es deia Elisa Ruiz Penella, però es va inspirar en una obra del seu avi, "El gato montés", per triar el seu nom artístic. 

La Unió d'Actors i Actrius n'ha confirmat la mort a través de la xarxa X:

 

Qui va ser Elisa Montés?

La seva primera interpretació en el món del cinema va ser a la pel·lícula "Elena", de Jesús Pascual, el 1954. Amb més de seixanta produccions tant de sèries com de pel·lícules a l'esquena, Montés ha estat una cara familiar durant molts anys.

Es va fer especialment famosa a "Verano azul", on feia el paper de Carmen, la mare de Bea i Tito. En aquest vídeo se la pot veure en un fragment de la sèrie, així com en una altra, "Sangre azul":

 

Elisa Montés era germana de l'actriu Terele Pávez, que el 2017 va morir als 78 anys, i també d'Emma Penella, actriu d'"Aquí no hay quien viva" i de "La que se avecina", entre altres produccions.

I encara hi ha més actrius a la família. Montés era la mare d'Emma Ozores, que és filla del conegut actor valencià Antonio Ozores Puchol.

ARXIVAT A:
ObituariTelevisióCinema
Anar al contingut