Dani Redondo, amb Montserrat Fontané, mare dels germans Roca (El Celler de Can Roca)

Mor en un accident de trànsit el cap de cuina de Can Roca de Girona, Dani Redondo

Va ser cap de cuina d'El Celler de Can Roca durant nou anys
Redacció Actualitzat

El cap de cuina del restaurant Can Roca de Girona, Dani Redondo Cuevas, ha mort als 46 anys en un accident de moto a l'AP7. Durant nou anys va ser cap de cuina d'El Celler de Can Roca i va crear el restaurant Maní de Sao Paulo, al Brasil, que va ser distingit com el quart millor restaurant de Llatinoamèrica.

Els germans Roca han fet pública la notícia a través d'Instagram, on lamenten la pèrdua de Dani Redondo, una "persona perseverant, apassionada i talentosa".


"Els dissabtes ens cuinava amor en família. Aconseguia ajuntar-nos a la taula, germans i pares, amb una cuina delicada", ha escrit el sommelier Josep Roca, a través d'Instagram, on ha repassat els trets més destacats de la figura de Dani Redondo, amb un recull de fotografies de la seva feina de cuiner amb els Roca.

El xef de postres d'El Celler i del Rocambolesc, Jordi Roca, també l'ha recordat en el seu compte d'Instagram, on diu que l'ha sentit "com un germà, com família" i com "un referent".

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut