John Ashton ha mort als 76 anys
L'actor va encarnar el detectiu John Taggart i apareixia a "Dallas" interpretant Willie Jo Garr (Reuters/Aude Guerrucci)

Mor John Ashton, actor a "Dallas" i a "Superdetectiu a Hollywood"

Tenia 76 anys i fa poc temps que li havien detectat càncer

Redacció/AgènciesActualitzat

L'actor nord-americà John Ashton ha mort als 76 anys. La notícia l'ha confirmat les últimes hores el seu representant, Alan Somers, al mitjà especialitzat The Hollywood Reporter (THR).

Segons ha explicat Somers, Ashton va morir dijous passat a Fort Collins, Colorado, a causa d'un càncer que li van diagnosticar fa poc temps.

Durant una temporada, entre 1978 i 1979, l'actor va interpretar Willie Jo Garr a la sèrie "Dallas'", i també era conegut pel seu paper secundari com a detectiu John Taggart a la franquícia de pel·lícules "Superdetectiu a Hollywood", dirigides per Eddie Murphy. 

L'investigador Taggart d'Ashton va aparèixer a les dues primeres pel·lícules de "Superdetectiu a Hollywood", el 1984 i el 1987, amb Eddie Murphy i Judge Reinhold. Molts anys més tard, aquest 2024, el personatge va reaparèixer, ara ascendit a cap de policia, a "Superdetectiu a Hollywood: Axel F."

Al llarg de la seva trajectòria, l'actor també va participar en sèries de televisió icòniques com "Colombo", "Police story", "Barnaby Jones" i "M*A*S*H".

Ashton també va sortir en pel·lícules i programes de televisió com "An eye for an eye" de 1973, "So evil, my sister", de 1974, "Cat Murkil and the Silks" del 1976,"La frontera", del 1980 i "Disbauxa a l'autopista", del 1981.

ARXIVAT A:
Estats UnitsObituariTelevisióCinema
Anar al contingut