La surfista Giulia Manfrini ha mort a prop de Sumatra (iStock/Nuture)

Mor la surfista italiana Giulia Manfrini després de ser atacada per un peix agulla

La jove va poder demanar ajuda i va ser traslladada a un hospital, però els sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida

RedaccióActualitzat

La popular surfista italiana Giulia Manfrini ha mort aquest divendres a l'edat de 36 anys al mar a Indonèsia. La jove ha mort després de l'atac d'un peix agulla, un animal que pot arribar al metre de longitud i que pot arribar a ser letal.

Manfrini estava surfejant en les aigües de l'illa de Pulau Masokut, a prop de Sumatra, quan aquest peix se li va clavar al pit i li va fer una ferida d'uns cinc centímetres.

Als mitjans locals indonesis el cap de funcions de l'Agència Regional de Gestió de Desastres de les illes Mentawai explica els detalls dels fets.

Segons les autoritats, la italiana va poder demanar ajuda a dos homes i va ser traslladada d'urgència a un centre mèdic que era allà a prop, on va ser atesa sense èxit.


Manfredi, que acumula més de 22.000 seguidors a Instagram, on mostrava els seus viatges i les seves fotos fent surf, era graduada en Dret per la Universitat de Torí i ha estat sempre en contacte amb l'esport, i, encara que va començar amb l'esquí i el surf de neu, va ampliar horitzons amb el surf, que va centrar els últims anys de la seva vida.

També havia fundat una agència de viatges i gràcies a les xarxes socials es va convertir en una figura especialment popular dins de la comunitat surfista italiana.

Una de les primeres reaccions a la mort de la jove ha estat de l'alcalde de Venaria, la seva ciutat natal, Fabio Giulivi: "Tota la població de Venaria està al costat de la família de Giulia Manfrini. La notícia de la seva mort ens ha deixat commocionats i ens fa sentir impotents davant la tragèdia que li ha costat la vida tan prematurament", ha dit en una publicació a les xarxes socials.

ARXIVAT A:
Obituari
Anar al contingut