Tom Cruise en un fotograma de "Top Gun Maverick" (Paramount Pictures)

Mor l'instructor de vol de Tom Cruise a "Top Gun Maverick" en una exhibició acrobàtica

Chuck Coleman va perdre el control de l'avió que pilotava diumenge a l'aeroport de Las Cruces, a Nou Mèxic, i es va estavellar
Redacció Actualitzat
TEMA:
Cinema

L'instructor de vol Chuck Coleman, de 61 anys i amb més de 10.000 hores de vol i 3.000 d'exhibicions realitzades durant la seva dilatada carrera, va perdre el control de l'avió que pilotava durant una exhibició d'acrobàcies a l'aeroport de Las Cruces, a Nou Mèxic (Estats Units), aquest diumenge.

Charles Thomas Coleman era conegut per haver estat l'instructor de vol de l'actor Tom Cruise i de la resta de l'elenc a la pel·lícula "Top Gun Maverick," estrenada el 2022, tres dècades després de la primera entrega amb Cruise com a protagonista.

Coleman era l'únic tripulant del model acrobàtic Extra Flugzeugbau EA300 que, després d'una sèrie de moviments irregulars, es va estavellar a mig quilòmetre a l'oest del recinte de l'aeroport de Las Cruces. Les imatges de l'accident s'han difós a través de les xarxes socials:

 

Reaccions a les xarxes socials

La notícia de la seva mort ha provocat una onada de reaccions a les xarxes socials. L'actor Miles Teller, una de les cares de "Top Gun Maverick" a banda de Tom Cruise, ha destacat a la xarxa X la importància d'haver treballat amb Coleman per preparar la pel·lícula:

De fet, la seva experiència com a pilot va permetre que els actors de "Top Gun" tinguessin l'oportunitat de fer maniobres reals amb avions F-18 Hornet, fet que va aportar realisme i emoció a les escenes de vol. En total, Coleman va participar en més de 100 vols amb el repartiment del film.

Chuck Coleman va dedicar gran part de la seva vida a volar. Nascut a Ludington, Michigan, es va graduar com a enginyer Aeroespacial i Mecànic a la Universitat de Michigan l'any 1985. A partir d'aquest moment, va consagrar la seva vida a activitats relacionades amb l'aeronàutica i el pilotatge d'avions.

 

ARXIVAT A:
Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut