L'actor Michael Newman es va fer popular amb la sèrie "Los vigilantes de la playa"

Mor Michael Newman, actor de "Los vigilantes de la playa", als 68 anys

Newman, a qui van diagnosticar Parkinson l'any 2006, era l'únic intèrpret de la sèrie que era socorrista a la vida real
Actualitzat
TEMA:
Obituari

L'actor Michael Newman, un dels socorristes de la popular sèrie "Los vigilantes de la playa", ha mort als 68 anys. A la sèrie, emesa entre els anys 1989 i 2000, Newman interpretava Mike "Newmie" Newman, un personatge basat en ell mateix.

A la sèrie, Newman va ser un dels intèrprets que van aparèixer a més capítols, un total de 109, només superat per David Hasselhoff i Jeremy Jackson.

Newman era l'únic integrant del repartiment de "Los vigilantes de la playa" que era socorrista a la vida real, concretament al comtat de Los Angeles. 

A més, també era bomber a temps complet i compatibilitzava els horaris amb les gravacions de la sèrie, segons explica People. Quan "Los vigilantes de la playa" es va acabar, va continuar treballant als Bombers.

En aquest vídeo se'l pot veure durant un capítol de la cinquena temporada de la sèrie:


A Newman li van diagnosticar Parkinson l'any 2006, quan tenia 50 anys. Des d'aleshores, va lluitar per fer més coneguda la malaltia i perquè s'investigués per trobar-hi una cura.

Matt Felker, amic de l'actor i director de la docusèrie "After Baywatch: Moment in the Sun", ha revelat que Newman va morir aquest diumenge al vespre arran de "complicacions coronàries".

 

En un missatge publicat després de la mort de l'actor, Felker publica un retall de premsa en què Newman explica que el principal motiu que el va fer decidir a participar en el documental va ser poder ajudar a prendre consciència sobre el Parkinson.
 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Obituari Televisió Parkinson Sèries
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut