Cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al punt de l'accident (ACN/Albert Segura)

Mor un ciclista atropellat a l'N-420 a Botarell, al Baix Camp

S'han traslladat dues persones més en estat lleu a l'Hospital Sant Joan de Reus i la circulació per aquesta carretera s'ha tallat en tots dos sentits de la marxa

Actualitzat

Aquest dilluns al matí, un ciclista ha mort atropellat a la carretera N-420 a Botarell, al Baix Camp, segons informa el Servei Català de Trànsit. Per causes que encara s'investiguen, s'ha produït una col·lisió per envestida entre una furgoneta i el ciclista, que ha caigut a la carretera i ha estat atropellat per un turisme. El sinistre ha passat al punt quilomètric 865,6 de l'N-420 i els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 07.47 h.

La circulació per aquesta carretera N-420 s'ha hagut de tallar en tots dos sentits de la marxa entre Riudecols i les Borges del Camp. De fet, s'han registrat fins a uns 3 quilòmetres d'aturades. Al lloc del sinistre, s'hi han desplaçat fins a cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques, que han traslladat dues persones en estat lleu a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Amb aquesta víctima, ja són 106 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a les carreteres catalanes, quatre de les quals eren ciclistes, segons les dades provisionals de Trànsit.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut