Un bou als correbous de l'Aldea
Imatge d'arxiu d'un correbou a l'Aldea (3Cat)

Mor un home en ser envestit per un bou a les festes taurines de la Vall d'Uixó

És la segona víctima d'aquest any al municipi en una activitat de bous al carrer

RedaccióActualitzat

Les festes patronals de la Vall d'Uixó, a la Plana Baixa, han acabat de manera tràgica amb la mort d'un home aficionat als bous al carrer aquest diumenge. La víctima, de 57 anys, veí de Xirivella, a l'Horta, va ser enganxat greument per un animal al carrer de la Caritat.

L'home va caure a terra després d'ensopegar amb la vorera, moment en què el bou va aprofitar per envestir-lo repetidament. La resta de participants van intentar desviar l'atenció del bou que, finalment, se'n va anar.

Just en aquest moment es va traslladar la víctima a la infermeria, on el cirurgià va determinar que l'home havia de ser atès a l'Hospital de la Plana de Vila-real. Tot i que el metge es va desplaçar amb l'home fins al centre sanitari, no es va poder fer res per la seva vida.

L'Ajuntament va expressar les condolences a familiars i amics de la víctima i va comunicar la suspensió de tots els actes de les festes de la Sagrada Família i el Santíssim Crist programades per aquest diumenge al vespre.


Tercera mort de l'any en festes amb bous

És la tercera mort d'aquest any en espectacles amb bous al País Valencià i la segona a la Vall d'Uixó, després de la mort, el mes de maig passat, d'un altre home a qui també va enganxar un bou. L'altra víctima va morir el 29 de setembre passat a la localitat d'Énguera.

Després dels fets d'aquest cap de setmana, la Generalitat Valenciana ha decidit suspendre la reunió que s'havia de celebrar aquest dilluns i en la qual s'havia de constituir la comissió de treball per elaborar un nou decret que reforci la seguretat en els espectacles taurins al País Valencià. Una trobada a la qual havia d'assistir el president de la Generalitat, Carlos Mazón.

 

ARXIVAT A:
País Valencià
Anar al contingut