Un turisme i una motocicleta han col·lidit al punt quilomètric 190 de l'AP-7 (SEM)

Mor un motorista en un xoc a l'AP-7 i un altre en caure per un barranc a l'N-260

Amb aquestes víctimes, són 104 les persones mortes en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 42 d'elles motoristes
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Un motorista ha mort aquest diumenge en un sinistre viari a l'AP-7 a Avinyonet del Penedès, a l'Alt Penedès, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del succés a dos quarts de tres de la tarda, després que un turisme i una motocicleta hagin col·lidit al punt quilomètric 190 d'aquesta via. Les autoritats segueixen investigant les causes de l'accident.

Arran del sinistre, s'han activat quatre patrulles policials, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

En el moment de l'incident s'ha tallat l'AP-7 en sentit nord. Posteriorment, s'han pogut obrir dos carrils de la via i Trànsit ha habilitat un carril addicional en sentit contrari, entre Santa Margarida i els Monjos i el Papiol (B-23), en sentit Barcelona. Durant la tarda s'han registrat retencions de fins a 7 quilòmetres.


Mor en precipitar-se per un barranc

Un motorista ha mort en una sortida de via al punt quilomètric 146 de l'N-260 a Toses, al Ripollès. Segons informa el Servei Català de Trànsit, l'home s'ha precipitat per un barranc de difícil accés.

Arran del sinistre, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han desplaçat l'helicòpter amb efectius GRAE i un metge del Sistema d'Emergències Mèdiques, i diverses unitats del SEM.

En un primer moment, la via s'ha tallat en els dos sentits de la marxa fins que s'ha començat a donar pas alternatiu.

Amb aquesta víctima, són 104 les persones mortes en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya; 42 d'elles, motoristes.

ARXIVAT A:
Trànsit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut