Els serveis mèdics no van poder evitar la mort del treballador accidentat a Deltebre, al Baix Ebre

Mor un treballador atropellat per una excavadora en unes obres a Deltebre

La investigació de l'accident laboral s'ha traslladat al jutjat de Tortosa i al Departament de Treball, segons el procediment habitual
Redacció/Agències Actualitzat
TEMA:
Seguretat

Un home ha mort atropellat per una excavadora aquest diumenge a Deltebre, al Baix Ebre, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

S'investiguen les causes d'aquest accident que va succeir quan passaven cinc minuts de les nou del matí. La víctima, de 43 anys, treballava en unes obres quan va ser atropellat per la màquina pesant.

Tot i els intents dels serveis mèdics per salvar-li la vida, la víctima va acabar morint a causa de les greus ferides que patia. Van acudir al lloc de l'accident efectius dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa i del Departament d'Empresa i Treball, seguint el procediment habitual en els casos d'accident laboral mortal.

Segons dades del ministeri de Treball, a Catalunya, d'agost de 2023 a juliol de 2024, hi ha hagut 2.404 accidents laborals, un 5,4% menys que en el mateix període de l'any anterior. En aquest termini d'un any, hi ha hagut 77 morts per accident laboral. 

ARXIVAT A:
Seguretat
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut