Morad cantant durant un concert en el marc de la gira 'Reinsertado tour: 2024' a Barcelona, el divendres 19 de gener del 2024
El raper té altres causes judicials obertes (ACN/Jordi Borràs)

Morad pot tornar al barri de la Florida de l'Hospitalet, un cop arxivada una causa contra ell

El raper estava acusat de desordres públics i atemptat contra agents de l'autoritat arran d'uns aldarulls en aquest barri de l'Hospitalet de Llobregat l'octubre del 2022

Redacció/Agències

El jutjat d'instrucció 4 de l'Hospitalet de Llobregat ha arxivat la causa contra el raper Morad per uns aldarulls l'octubre del 2022, cosa que deixa sense efecte la mesura cautelar que li prohibia entrar al barri de la Florida. Ho ha avançat El Periódico.

El van detenir fa dos anys acusat dels delictes de desordres públics i atemptat contra agents de l'autoritat, en relació amb uns aldarulls en què es van cremar dos cotxes i dos contenidors als blocs de la Florida. 

Estava acusat de pagar a un grup de joves perquè cremessin contenidors al barri després d'una discussió amb agents de la Guàrdia Urbana.

Ara, el jutjat ha arxivat la causa després que la Fiscalia hagi considerat que, amb els atestats de la policia, "no queda degudament acreditat" que els fets es puguin atribuir al raper.
 

Altres causes contra Morad

Morad va ingressar a la presó a l''abril per complir una condemna de sis mesos de presó per posar en perill la seguretat del trànsit quan conduïa el seu vehicle de forma temerària i sense carnet, el 2022, fugint dels Mossos.

Al febrer, va acceptar dos anys de presó per incidents l'any 2021 a l'Hospitalet de Llobregat mentre gravava sense permís un videoclip amb un dron. Tot i l'acceptació, el pacte preveia que el raper no hagués d'entrar a la presó per aquests fets.

També al febrer, Morad va acceptar indemnitzar amb 10.000 euros un mosso d'esquadra, en aquest cas per gravar un agent que el multava i penjar les imatges a les xarxes socials, on va assegurar que era un "abusador de menors".

A més, la Fiscalia li demana sis anys de presó per presumptament atacar i intimidar amb una defensa Taser diversos agents dels Mossos d'Esquadra després de saltar-se el confinament nocturn el juliol del 2021 a l'Hospitalet, durant la pandèmia.

 

ARXIVAT A:
Judicial
Anar al contingut