Imatge d'arxiu del pas fronterer d'El Tarajal, a Ceuta

Moren dues portadores després d'una allau humana a la frontera amb Ceuta

Al pas fronterer d'El Tarajal també han resultat ferides quatre persones, que estan hospitalitzades
Redacció Actualitzat

Dues portadores marroquines han mort aquest dilluns com a conseqüència d'una allau humana al pas fronterer d'El Tarajal, entre el Marroc i Ceuta, segons informa l'agència EFE citant fonts de l'Observatori del Nord del Marroc.

Segons l'ONG, habitualment ben informada sobre la zona fronterera amb Ceuta, les dues dones han mort a l'hospital després que les hagin trepitjades aquesta matinada al pas fronterer, que ha reobert les portes després de diversos dies tancat.

Fonts de l'Hospital General de Tetuan, a on van ser transportades en un primer moment, han confirmat les morts de les dues dones a l'agència. Segons asseguren, es tractaria "d'un accident". Ara, els dos cadàvers han estat enviats a Tànger per a l'autòpsia, suposadament per ordre judicial.

L'ONU ha detallat que les dues dones tenien cinquanta anys i que, juntament amb elles, també han resultat ferides quatre persones que es troben a l'hospital.

A l'abril una altra portadora va morir en circumstàncies semblants, després d'una allau que va coincidir amb la reobertura del pas fronterer, que havia estat diversos dies tancat.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut