Allau humana a Ceuta
Imatge d'arxiu del pas fronterer d'El Tarajal, a Ceuta
Rabat

Moren dues portadores després d'una allau humana a la frontera amb Ceuta

Al pas fronterer d'El Tarajal també han resultat ferides quatre persones, que estan hospitalitzades

RedaccióActualitzat

Dues portadores marroquines han mort aquest dilluns com a conseqüència d'una allau humana al pas fronterer d'El Tarajal, entre el Marroc i Ceuta, segons informa l'agència EFE citant fonts de l'Observatori del Nord del Marroc.

Segons l'ONG, habitualment ben informada sobre la zona fronterera amb Ceuta, les dues dones han mort a l'hospital després que les hagin trepitjades aquesta matinada al pas fronterer, que ha reobert les portes després de diversos dies tancat.

Fonts de l'Hospital General de Tetuan, a on van ser transportades en un primer moment, han confirmat les morts de les dues dones a l'agència. Segons asseguren, es tractaria "d'un accident". Ara, els dos cadàvers han estat enviats a Tànger per a l'autòpsia, suposadament per ordre judicial.

L'ONU ha detallat que les dues dones tenien cinquanta anys i que, juntament amb elles, també han resultat ferides quatre persones que es troben a l'hospital.

A l'abril una altra portadora va morir en circumstàncies semblants, després d'una allau que va coincidir amb la reobertura del pas fronterer, que havia estat diversos dies tancat.

Anar al contingut