Moren el conductor d'un patinet elèctric i un motorista en un accident a l'N-2 a Mataró

La moto ha envestit el conductor del patinet quan aquest travessava la carretera, i després al motorista l'ha atropellat un cotxe
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Dues persones han mort després d'un accident entre un patinet elèctric i una moto a l'N-2 a Mataró aquest dimarts a la nit, segons informa el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 21.57 h.

Per causes que encara s'estan investigant, una motocicleta va xocar amb un patinet elèctric que va fer un gir per travessar la via. A causa del xoc, el motorista va caure i, posteriorment, va ser atropellat per un turisme.

A conseqüència de l'accident, tant la persona que portava el patinet elèctric, S. F., de 49 anys i veí de Mataró, com el motorista, C. R. P., de 58 anys i veí de Sant Andreu de Llavaneres, van morir.

Arran del sinistre, es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

En el tram on ha passat l'accident, fa temps que es reclama un via alternativa per anar en bicicleta o patinet.

L'accident va obligar a tallar l'N-2 durant unes dues hores.


111 víctimes mortals aquest 2024

Amb aquestes víctimes, són 111 les persones mortes en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. 

De les 13 persones mortes aquest mes d'octubre, 11 són de col·lectius vulnerables: en concret, 6 motoristes, 3 ciclistes, 1 vianant i 1 conductor de patinet elèctric.

Pel que fa als vehicles de mobilitat personal (VMP), cal recordar que tenen prohibida la circulació en vies interurbanes.

De fet, aquesta setmana, des del Servei Català de Trànsit es coordina una campanya de controls policials centrada en patinets elèctrics i ciclistes.

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut