Natalie Portman com a Migthy Thor en el tràiler de la quarta entrega de la saga de Marvel

Natalie Portman hereta el martell de Thor en la nova pel·lícula de l'heroi de Marvel

A "Thor, Love and Thunder", passa de ser l'astrofísica Jane Foster de les dues primeres pel·lícules a Mighty Thor, l'alter ego del protagonista
Redacció Actualitzat
TEMA:
Cinema

L'actriu Natalie Portman és una superheroïna en la nova pel·lícula de l'univers Marvel, Thor, Love and Thunder (Thor, amor i tro), concretament es converteix en Migthy Thor, la poderosa Thor.

La pel·lícula s'estrenarà el juliol i ara, en el primer tràiler, se l'ha pogut veure amb l'aspecte que tindrà com a superheroïna hereva del martell de l'heroi de la pel·lícula, Thor, interpretat per Chris Hemsworth.


De déu nòrdic a heroi de còmic

És la quarta pel·lícula sobre aquest personatge de còmic inspirat en el déu més venerat de la mitologia escandinava, i la tercera en la que treballa Portman.

En les dues primeres, del 2011 i el 2013, era l'astrofísica Jane Foster que descobria el superheroi i tots dos iniciaven una relació romàntica, però no va aparèixer en la tercera, del 2017.

Ara el seu personatge, després de passar per un tractament contra el càncer, aconseguirà una vestimenta i uns poders similars als de Thor, i també el seu martell Mjolnir reconstruït.

La pel·lícula l'ha dirigida Taika Waititi, director neozelandès que ja va dirigir la tercera, Thor Ragnarok, i seria el que va convèncer Portman d'afegir-se a la quarta entrega de la saga.

Natalie Portman, TAika Waititi i Timothee Chalamet a la gala dels Oscar del 2020 (Europa Press)

50 pel·lícules en 27 anys

Natalie Portman, de 40 anys, és una actriu nord-americana d'origen israelià que va debutar al cinema el 1994 amb 13 anys a la pel·lícula Leon, del francès Luc Besson, i que ja té més de 50 pel·lícules a la filmografia.

L'univers Marvel no és el primer de grans superproduccions en el que intervé: entre el 1999 i el 2005 es va convertir en la reina Padmé Amidala, en les tres primeres pel·lícules de la saga de la Guerra de les Galàxies.

Un univers d'èxit

Thor, Love and Thunder és la vint-i-novena pel·lícula de l'univers cinematogràfic Marvel, iniciat el 2008 amb Iron Man, i que s'ha convertit en la sèrie cinematogràfica més taquillera de la història.

Entre molts altres, els protagonistes són el Capità Amèrica, l'increïble Hulk, Spiderman o la Viuda Negra, les històries dels quals es van creuant de pel·lícula en pel·lícula, sobretot en les dedicades als Avengers, el venjadors.

L'èxit d'aquest univers, que continua viu en el còmic i que també ha passat als videojocs, és mèrit del productor Kevin Feige, que va entrar a Marvel Studios l'any 2000 i n'ha estat el president durant més d'una dècada.

 

ARXIVAT A:
Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut