Nick Jonas, en una imatge del festival de Canes del 2019 (Europa Press/ZUMA Wire)

Nick Jonas surt corrents de l'escenari en ser apuntat amb un punter làser al cap a Praga

El cantant, conegut per la banda Jonas Brothers, va baixar corrents de l'escenari en detectar l'amenaça, i va interrompre l'espectacle durant uns minuts
Redacció
TEMA:
Música

Durant l'últim concert dels Jonas Brothers a l'estadi O2 Arena de Praga el passat 15 d'octubre, Nick Jonas va patir un ensurt que el va obligar a abandonar l'escenari. El germà petit de la banda va aturar l'espectacle en adonar-se que l'estaven apuntant amb un làser al cap.

Van ser moltes les persones que van captar el moment amb els mòbils i ho van difondre a les xarxes socials.

Als vídeos es pot veure com Nick està assegut al piano a punt per començar a cantar quan veu que l'estan apuntant amb un làser. En aquest moment, s'aixeca ràpid i baixa les escales fent el gest de "time out".

@jolanda.einzelstueck Jonas Brothers stopping Concert in Prague on 15.10.2024. #jonasbrothers #jonasbrothers #jonas #brothers ♬ sonido original - Vibes by Ley

Un representant del recinte ha confirmat a la revista Variety que el xou es va haver d'interrompre durant uns deu minuts. "El servei d'organització va respondre a aquest fet. Al cap d'uns minuts, la banda va continuar l'actuació", ha indicat. 

Aquest moment s'ha quedat en un ensurt, però en els darrers anys hi ha hagut incidents més destacables. El cas més greu va ser l'atemptat durant un concert d'Ariana Grande a Manchester, amb una seixantena de ferits. 

L'agost passat va ser la cantant Taylor Swift qui va haver de cancel·lar tres concerts a Viena per amenaça terrorista. I aquest mateix any, Green Day va deixar momentàniament l'escenari d'un concert a Detroit per la presència d'un dron. 

 

ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut