L'històric local del Paral·lel reneix amb un format més petit i íntim (3Cat)

Nit d'estrena del nou Molino, que reobre amb una oferta més íntima i pròxima

Al mític espai del Paral·lel de Barcelona ara es podrà sopar i beure durant les actuacions musicals, amb la incorporació d'un servei gastronòmic de qualitat

RedaccióActualitzat

El Paral·lel de Barcelona ha viscut aquest diumenge 27 d'octubre una nit molt especial: el mític teatre de revista El Molino ha reobert.

L'històric local reneix com un escenari musical estable amb un format més petit que agermana actuacions en directe amb gastronomia servida a la mateixa platea.

Amb un aforament màxim de 250 persones, la programació del nou Molino incorporarà propostes locals i internacionals de jazz, soul, blues i cançó d'autor. Però també hi haurà espai per a la comèdia, tot amb un to molt íntim i pròxim. 

Inspirat en l'ambient dels cèlebres Blue Note de Nova York o en el Ronnie Scott's de Londres, l'oferta del nou Molino es completarà amb un servei gastronòmic de qualitat que permetrà sopar i beure durant les actuacions musicals.

I, acabats els concerts, es faran sessions de discjòqueis

L'empresa Barcelona Events Musicals, organitzadora del festival Cruïlla i d'altres esdeveniments, té la concessió de la sala durant els quatre anys vinents com a guanyadora del concurs de gestió convocat al seu dia per l'Ajuntament de Barcelona, propietari d'El Molino.

El Molino primigeni va iniciar la seva activitat el 1898, fa més de 125 anys. Durant molts anys va ser un punt de trobada entre la classe benestant de Barcelona, la classe treballadora i els veïns del mateix barri del Poble-sec.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut