Un dels domicilis que estan escorcollant els Mossos en l'operació policial a Barcelona (3Cat)

Set detinguts relacionats amb un tiroteig que va causar un ferit greu a Nou Barris a l'abril

La policia ha escorcollat sis domicilis a Barcelona i Palau-Solità i Plegamans, on s'han fet les detencions

Actualitzat

Set persones han estat detingudes en l'operatiu que els Mossos d'Esquadra han iniciat aquest dilluns de matinada a Barcelona i a Palau-Solità i Plegamans, al Vallès Occidental, per detenir els presumptes responsables d'un tiroteig que va causar un ferit greu al barri de Nou Barris, a Barcelona, al mes d'abril. 

Els agents han fet sis entrades i escorcolls --cinc a Barcelona i un a Palau-Solità i Plegamans--, durant els quals s'han efectuat les detencions. Es tracta de persones relacionades amb el tiroteig que va causar ferides greus a una persona.

Els fets van passar el 4 d'abril al carrer Góngora del districte de Nou Barris de Barcelona, a plena llum del dia, quan un home va disparar diversos trets que van ferir greument una persona. Cap a tres quarts de dues del migdia, davant de l'Escola Pia Luz Casanova, un home va disparar almenys "unes deu vegades", segons van explicar diversos testimonis. 

El presumpte autor del tiroteig anava acompanyat de dues persones més. Un dels trets va impactar contra el vidre d'un taxi que passava. La víctima, malgrat la gravetat de les ferides, va anar pel seu compte a l'hospital i va sobreviure a l'atac.

L'operació d'aquest dilluns s'ha engegat cap a les sis del matí i hi han intervingut agents del grup intervenció especial GEI i l'ARRO. En la investigació han treballat conjuntament la Unitat d'Investigació de Nou Barris i la Divisió d'Investigació Criminal (DIC), a més de la unitat regional de salut pública, que actua en delictes relacionats amb el tràfic de drogues.

El cas està sota la tutela del jutjat d'instrucció número 11 de Barcelona.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut