Alguns dels millors moments de 30 anys de debats electorals de TV3

Durant tots aquests anys s'han viscut moments de tot tipus, però el que queda clar és que els debats electorals d'aquesta casa no comencen ni s'acaben en el plató de televisió
Jordi Eroles Actualitzat
TEMA:
Eleccions Parlament Catalunya 2021

Els debats electorals de TV3 són molt més del que passa al plató de televisió. Els debats electorals s'han convertit amb els anys, i, juntament amb la nit d'eleccions, en les dues cites obligades amb TV3 durant els 15 dies de campanya electoral.

De fet, són els dos grans espectacles polítics que organitza Televisió de Catalunya. Uns debats que comencen molt abans i continuen força estona després del que són estrictament les dues hores de debat televisiu. Només entrar als estudis de TV3, les anècdotes que al llarg d'aquests més de 30 anys han protagonitzat els diversos candidats a la presidència de la Generalitat són infinites.

Als passadissos de la tele, a maquillatge, als camerinos o al plató: salutacions, comentaris graciosos, moments de tensió, jocs de mans o de seducció entre candidats, presidenciables que en repten d'altres a fer un cara a cara... O l'evolució dels decorats del plató dels debats de TV3, amb candidats que van començar asseguts i que els darrers anys han acabat debatent drets davant d'un faristol.

Tot això i més ho hem recollit per mostrar els moments més divertits dels debats de les eleccions al Parlament de Catalunya.

ARXIVAT A:
Eleccions Parlament Catalunya 2021
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut