La infanta Pilar de Borbó al mercat benèfic a Sevilla (Foto: EFE)

Pilar de Borbó :"Ningú és culpable fins que els jutges ho diguin". I, metrestant, "a callar"

La germana del rei, Pilar de Borbó, s'ha pronunciat respecte al procés judicial en el qual està imputat Iñaki Urdangarin apel·lant a la presumpció d'innocència del marit de la infanta Cristina. Pilar de Borbó ha culpat d'aquesta "polèmica" els mitjans de comunicació, afirmant que són els que "l'han organitzat".
Redacció Actualitzat
La duquessa de Badajoz, que aquest dimecres ha participat en la inauguració d'un mercat benèfic a Sevilla organitzat per l'associació Nuevo Futuro, de la qual és presidenta d'honor, ha declarat que tenim "una Constitució perfectament elaborada" i que s'ha d'esperar que els jutges decideixin". "Ningú és culpable fins que els jutges ho diguin". I, mentrestant, "a callar", ha afegit.

En relació amb les últimes imatges d'Urdangarin que han aparegut a televisió, ha indicat que no veu els programes del cor perquè són "absurds" i perquè els considera "pornogràfics".

Respecte a l'acte benèfic, la duquessa ha manifestat que té "moltes esperances". Durant quatre dies s'hi podran comprar quadres, joies o roba i se celebrarà, entre altres actes, una exhibició de Dávila Miura, un homenatge a José Manuel Soto i un concurs de sevillanes.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut