Foto de família del grup de persones atrapades al pub Tan Hill Inn (Facebook: Tan Hill Inn)

Pintes i bon humor: 60 persones queden atrapades tres dies en un pub anglès per la neu

Una forta tempesta de neu va sepultar els clients del Tan Hill Inn, el pub situat a més altura del Regne Unit, que es van veure obligats a quedar-s'hi dues nits

Actualitzat

El que va començar com una bona idea per combatre el fred i escoltar bona música durant unes hores, s'ha acabat convertint en una quedada forçosa de tres dies en un pub envoltat de neu.

Això és el que els ha passat a les 61 persones que han quedat atrapades, aquest divendres, al pub situat a més altura del Regne Unit, el Tan Hill Inn de Yorkshire. Una forta tempesta, anomenada Arwen, està colpejant el país i aquest és només un exemple de les afectacions que hi està provocant.

La majoria de clients afectats assistien al concert d'un grup tribut a la banda Oasis aquest divendres. D'altres només volien prendre una copa. Mentrestant, la neu es va anar acumulant a l'exterior, i va acabar obligant a tallar carreteres, així com també va tombar alguns pals d'electricitat. Això els va forçar a quedar-se a dormir al pub aquella nit.


La gerent del pub, Nicola Townsend, ha explicat a mitjans com la BBC que tothom es va prendre bé i amb humor la circumstància. A més, ha destacat que tots els clients van ajudar a netejar taules, rentar i recollir gots. I, a la matinada, la banda tribut va treure les guitarres i van començar un karaoke improvisat.


El pub, que es troba a 528 metres sobre el nivell del mar, es va despertar dissabte amb gairebé un metre de neu, que va arribar a tapar les finestres dels dormitoris.  

 

 


Des d'aquell moment, tothom, clients i personal, va sumar forces per excavar un túnel per la porta principal i poder sortir fora de la neu. Tanmateix, les carreteres i els pals elèctrics seguien inutilitzables i es van veure obligats a quedar-se una segona nit al local.



 

La neu va cobrir tots els vehicles, portes i finestres del pub Tan Hill Inn (Facebook: Tan Hill Inn)(Facebook: Tan Hill Inn)


Nicola Townsend ha explicat que alguns clients no volien marxar. "La cervesa era molt bona", ha dit algun dels atrapats. Un altre, Martin Overton, explica que van ser molt ben atesos i, a poc a poc, van fer nous amics:

"Hi ha hagut instruments i jocs i, en molts aspectes, ha sigut un cap de setmana únic i divertit, però crec que tots ja estem preparats per tornar a casa."

El periple va acabar diumenge, quan la situació meteorològica va millorar.


Paral·lelament, el Servei de Bombers i Rescat de North Yorkshire va estar treballant per arreglar els talls elèctrics que havien deixat centenars de veïns sense electricitat i per restaurar la circulació de la majoria de trens entre York i Escòcia que s'han cancel·lat.

Els avisos meteorològics per neu i gel continuen vigents en aquesta regió de Yorkshire.

 

ARXIVAT A:
Viral Regne Unit
Anar al contingut