Podem assegura que són el "vot útil" per frenar "els reaccionaris"
Portaveu de Podem, Irene Montero

Podem assegura que són el "vot útil" per frenar "els reaccionaris"

Irene Montero considera que la seva formació és la millor per canviar la vida de la gent

RedaccióActualitzat

La portaveu de Podem, Irene Montero, ha reivindicat el paper de la seva formació des de la moció de censura i ha assegurat que són la formació política "més útil" per millorar la vida dels espanyols, frenar la dreta i assegurar el diàleg amb Catalunya.

 

Durant la roda de premsa per valorar la convocatòria electoral, des de Podem han volgut posar en valor el seu paper a la moció de censura contra Rajoy:

"Gràcies a la feina d'Units Podem va ser possible fer fora el partit més corrupte d'Europa de La Moncloa."

La número dos de la formació ha assegurat que estan preparats per a les eleccions i que són una oportunitat:

" El 28 d'abril sortirem a guanyar. Espanya té l'oportunitat de votar per dues coses: perquè no tornin i per millorar la vida de la gent."

 

També ha lamentat que les formacions independentistes votessin en contra dels pressupostos. En relació amb Catalunya, Montero ha dit que el govern espanyol acaba el seu mandat amb les relacions totalment trencades i ha reivindicat que Podem és la "millor garantia" per "rearticular la convivència amb Catalunya":

"Espanya necessita Catalunya per canviar. La qüestió territorial només se soluciona amb diàleg"

Irene Montero també ha explicat que el líder la seva formació, Pablo Iglesias, s'incorporarà quan acabi el seu permís de paternitat:

"En Pablo complirà amb el seu permís de paternitat.  És el moment que els homes assumeixin la seva responsabilitat en la paternitat. Volem una Espanya feminista."

Montero ha defensat que Iglesias és l'únic líder a qui no li tremolaran les cames davant els poderosos, mentre que el PSOE ja ha demostrat les seves debilitats.

ARXIVAT A:
Eleccions 28AUnides PodemEleccions
Anar al contingut