Jesús Posada al Congrés en una imatge d'arxiu.
Jesús Posada al Congrés en una imatge d'arxiu.
Madrid

Posada assegura que tots els espanyols se senten "una mica orfes" per la mort d'Adolfo Suárez

Aquest, ha dit, "és un moment de dolor", però també d'"orgull", per als espanyols pel que ha suposat l'expresident Suárez per a la història d'Espanya, ha assegurat el president del Congrés, Jesús Posada. "Va ser una etapa meravellosa per a Espanya. Si hem tingut un futur ha estat gràcies a aquella etapa d'Adolfo Suárez".

RedaccióActualitzat
El president del Congrés dels Diputats espanyol, Jesús Posada, ha lamentat la mort del que va ser el primer president de la democràcia espanyola. Posada ha ressaltat que tots els espanyols se senten "una mica orfes" davant la mort d'Adolfo Suárez i ha enviat el seu condol a la família.

Aquest, ha dit, "és un moment de dolor", però també d'"orgull", per als espanyols pel que ha suposat l'expresident Suárez per a la història d'Espanya. "Va ser una etapa meravellosa per a Espanya. Si hem tingut un futur ha estat gràcies a aquella etapa d'Adolfo Suárez".

Posada ha explicat que la cambra baixa ho té tot a punt per acollir la capella ardent de l'expresident, que rebrà uns funerals d'estat, com els que van servir per retre homenatge a Leopoldo Calvo Sotelo.
Anar al contingut